Google+ Followers

Monday, 3 February 2014

pokok kat lamanku yg sekangkang kera ni...

as salam....baru nak berjinak2 dgn laman maya ni..blog walking tu udah lame tapi just silent reader aja..sekadar suka2 aja..manalah tahu perkongsian ilmu dialam maya ni tak ada batasannya...ni ada beberapa post tentang hobi yg suka dgn pokok2 ni..
 
hi...ni la pokok pemberian my best friend tempoh hari...kita orang tukar suka sama suka sebenornye..ade la beberapa jenis pokok ati2 ni...nanti kite post lagi...!!




pokok ni baru disemai siap ada buah lagi..beli dr semua menjadi..
mulberiku.....siap ada buah lagi..beli dr ros semua menjadi..klik here

ini pula ketumbar jawa..kita beli aje kat nursery, klau tak ada daun ketumbar yg mcm daun sup tu..ambik aje daun ni sebagai pengganti...sebijik sama..atau letak dlm air asam org utara..kaw2 sedap..

ini pun pemberian kawan tempoh hari....nama tak tau lak...




5 comments:

  1. Replies
    1. apa la lu...tarak komen apa pun..kesian pokok kite

      Delete
  2. mulberry yg berdaun sikit tu dah berbuah! wahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.kasih awin singgah kat blog kita,baru nak belajar merangkak..org lain dah berlari..

      Delete
  3. Daun pokok ketumbar jawa tu lain bebeno dgn daun ketumbar yg ada kat kedai.pokok yg bawah skali tu cantik la k.zie

    ReplyDelete