Google+ Followers

Saturday, 8 March 2014

Jom pi makan..

Entri kali akak nak bercerita tentang kedai makan lak...maklum le bila selalu keluar rumah kesana sini..banyak makan kat luar..so, apa lagi kite tinjau-tinjau le kedai mana yang best dan sedap. Sedap tu subjektif ye..sebab ada kawan akak yang sorang ni..kalau tanya sedap tak?? tak ada tak pernah tak sedap, so selera masing2 lah! Ini cuma perkongsian akak dengan kawan2 dan pembaca budiman semua..manalah tahu bila dah sampai sini boleh lah cari kedai makan yang akak cakap kan ni... tu dia..


 Patutnye kena close up sikit le namanya tu..POKOK CERI namaya ya...

Kari kepala ikan, bila dah dikarikan gini, nama ikan pun dah tak kenal..ngap aje...

Kedai makan ni dibuka dari pukul 7am till 2-3pm, so breakfast ada roti jala, kuih muih, nasi lemak, peknga dan macam2 lagi. Sajian tengahari pula bermula seawal 9 atau 10 pagi kerana semasa akak sampai jam 9.30 pagi tapi dah ada juadah tengahari, apalagi kite tibai nasi untuk pagi dan tengahari sekali..aci tak?? Lupa pula menu tengahari tentu le ada ikan bakar...lain2 tu standard la...cuma nak kongsi disini, tempatnya bersih,ada disediakan surau dan toilet. Harganya berpatutan gitu..sebab tu la akak pergi berkali2. Lupa lak nak cakap lokasinya, kalau kat Garmin tu just keyin Swiss Inn Sungai Petani, bila dah sampai kat Swiss Inn tu, just drive terus about 1/2 kilometer, dah pun jumpa...selamat menjamu selera...

No comments:

Post a Comment